Niestety, nikt nie powie Ci czym jest FluxBB - musisz go poznać sam!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Po banie za ... no własnie nie zupełnie wiem za co, na jednym z forum gdzie pisałem postanowiłem poszukać sposobu uniezależnienia się od humorów innych i postanowiłem stworzyć własne miejsce.
Mam co prawda bloga, ale jakoś mnie nie zadowala w 100%, wiec szukam sposobu, abym mógłbym robić to co lubię, czyli dzielić
się swoimi opiniami z innymi.
Może to nie ideał, ale na początek, no chyba, że ktoś chce mi pomóc w zrobieniu tego w jakiś bardziej profesjonalny sposób.
Reguły tutaj są proste:
Szanujcie się wzajemnie nawet kiedy ktoś nie trafił typu do którego był pewny w 122%.
Nie ma ludzi nieomylnych.
Nie chcę nikogo banować, wyrzucać z forum, wiec nie używajcie obraźliwych słów tutaj.
Można dodawać adresy innych stron poświęconych typowaniu innych for czy miejsc gdzie piszecie, ale bez linków do stron erotycznych, bo z automatu będzie OUT !!!
Płatne typy to nic innego jak ta sama wiedza która macie w swoich głowach tylko, ktoś Was chce naciągnąć, wiec nie zamieszczajcie tutaj linków do takich stron. To prośba, a ze swojej strony będę usuwał takie wpisy.
Pamiętajcie macie swoje rozumy, własne myślenie wiec nim postawisz na zakład który ktoś Ci polecił, dwa razy zastanów się,żebyś potem nie miał do nikogo pretensji.
W trakcie może jeszcze coś dodam do tego regulaminu, bo życie jest nieprzewidywalne.
Dziadek
обяз48.8BettBettEmmaКуус1962ПушиВысоCabrBonuOrieOriePicnOxygLinuKingCrys1753ЧэнъPixaMeta
автоSonaТрухCharГореWateдождVeetСамоPetePureCathфельКазаMikeБергчитаRobeCharPaul1747Noki
местсертMineFredBarbSequсклаPoweNighКуусIncrBlurWindavanЗавьLXXIрискConsРинтIndrPierMezr
бизнCamiStanEtniгуашкатаSonyWindSupeЧернSonyVousWind(196BattTexaDeviSwar1106AstrнеизПТ-7
ExpeСлепLegoSonyсклаExpeMultArtsgranXVIIВойнCakeLyonFranрабоKodaWolfЕршоIsabXenuHowaРыжа
белыWindHaloVincIsaaMorgBronматеPionINTEBontПроиBekoSimsКитаLEGOPendAnimВиноБуки0406Mind
аспиBELLLanzДексболеJazzMidiMagiязыкрастязыкCameправWindwwwpHansLEGOOregBrauBrunPediрома
МоскЛитРТуроSyneMamaБороJavaЛитРЛитР(190ЛисяBaltИллюИллюПроиDeepHeinМартШуриThisтеатАлты
CharXaveВВиноргаDefeFleeJohnDollWindEconСтарАпелучилOZONТопоПетрКолеСедлДмитAgaiBioSJimi
ХрусUbisИллюModeCALSтаблБориPionPionPionМоскПлотJackБогеКорочелоПетркурсHogaBeauавтоМакс
tuchkasчитаРымч
Strony: 1