Nazwa forum

Niestety, nikt nie powie Ci czym jest FluxBB - musisz go poznać sam!

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2019-01-10 10:34:02

Zbyszek
Administrator
Liczba postów: 54
Windows 8.1Chrome 71.0.3578.98

Mój własny regulamin

Po banie za ... no własnie nie zupełnie wiem za co, na jednym z forum gdzie pisałem postanowiłem poszukać sposobu uniezależnienia się od  humorów innych i postanowiłem stworzyć  własne miejsce.
Mam co prawda bloga, ale jakoś mnie nie zadowala w 100%, wiec szukam sposobu, abym mógłbym robić to co lubię, czyli dzielić
się swoimi opiniami z innymi.
Może to nie ideał, ale na początek, no chyba, że ktoś chce mi pomóc w zrobieniu tego w jakiś bardziej profesjonalny sposób.

Reguły tutaj są proste:

[dblpt]prawo[dblpt] Szanujcie się wzajemnie nawet kiedy ktoś nie trafił typu do którego był  pewny w 122%.
[dblpt]prawo[dblpt] Nie ma ludzi nieomylnych.
[dblpt]prawo[dblpt] Nie chcę nikogo banować, wyrzucać z forum, wiec nie używajcie obraźliwych słów tutaj.
[dblpt]prawo[dblpt] Można dodawać adresy innych stron poświęconych typowaniu innych for czy miejsc  gdzie piszecie, ale bez linków do stron erotycznych, bo z  automatu  będzie  OUT !!!
[dblpt]prawo[dblpt] Płatne typy to nic innego jak ta sama wiedza która macie w swoich głowach tylko, ktoś Was chce naciągnąć, wiec nie zamieszczajcie tutaj linków do takich stron. To prośba, a ze swojej strony będę usuwał takie wpisy.
[dblpt]prawo[dblpt] Pamiętajcie macie swoje rozumy, własne myślenie wiec nim postawisz  na zakład który ktoś Ci polecił, dwa razy zastanów się,żebyś potem nie miał do nikogo pretensji.
[dblpt]prawo[dblpt] W trakcie może jeszcze coś dodam do tego regulaminu, bo życie jest nieprzewidywalne.

Dziadek

#2 2023-11-01 20:37:08

xaagon
Użytkownik
Liczba postów: 130
Windows 7Firefox 56.0

Odp: Mój własny regulamin

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
super fajnie extra mocno Skup laptopów warszawa non i koniec kropka | wysokiej jakości Kredens drewniany litego dębowego lakier wosk okucia | https://www.przeprowadzkinortrans.pl/ | To tak chwila gdy popsuł się komputer laptop tablet lub inne urządzenie elektroniczne? Serwis komputerowy ursus Przyjdź do nas już dziś pomożemy