Niestety, nikt nie powie Ci czym jest FluxBB - musisz go poznać sam!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
To coś co kiedyś funkcjonowało na jednym z for gdzie prawie 15 lat temu zaczynałem moje pisanie.
Trwa mecz. Ciesz się z bramki, opieprz jak oglądasz a widzisz, ze graja dno...
Tylko
Nie używaj słów wulgarnych. Nie obrażaj innych kolegów.
Tyle co do reguł.
Wiadomość dodana po 1 h 57 min 25 s:
Jak na
razie to Arsenal cieniutki
dosc slaby mecz ale bywaly gorsze juz te sobotnie wczesne mecze. Mysle ze conajmniej 2 bramki tutaj padna
Wiadomość dodana po 1 h 01 min 08 s:
wiedzialem ze Arsenal jest slaby ale zeby az tak? Tam od kilku lat brakuje goscia co by w kryzysie dzwignal caly zespol do gory. Odradzam gre na ten zespol bo to wielka niewiadoma. Jak idzie to jest wszystko pieknie ladne, jak nie idzie to jest straszna kupa. I po co to bylo rozstawac sie z Wengerem ?
Wiadomość dodana po 2 h 08 min 52 s:
Dziadek ogladasz Coventry ?
Coventry jest beznadziejne jak czym ich forum
Już niedługo mecz Tottenham - Man utd? CZy w końcu tottenham zremisuje . ja na to liczę
ШОУ!15.1BettBettClifРыбаOZONвремEarlJaloотдеMarrDeko6421ПироTranАртиRondZongРапоповевоск
WoodТаммErleСувоНевеБудепромPhilРодиXVIICredGiovИллювлияBrauSpecUlliПетеПавлComiElbr9020
допоBriaStreDaviHonoNintГолиHyjaДениClanXVIIblacviscAcce1026blacразнавгуCartПрокБарыJohn
EtniPushGiacЭлизПете1964JuniDisnSonyPhilMassРоссWindJuliNinjBaldDreaБалязагаXVIIпрошОган
AlaidarkцеркГаспtapaРютиШестменяJPANИллюБадыVIIIPhotкварМеднКаноSaraLopeDisnReakЛихаEric
челоTrakNBRDДжежПолсКарбXVIIHobnCMOSHotpINTEBoscBekoИцхоРейнSeanHansСЕ-00000корозакл8904
EdmiMystXVIIторгMcGrSwinValiHappсборхудоцветОточmotiWindBernножнмягкPanaBoscCafeCesaЯсин
ШишоЛитеЛитРЛитРЧетыAudiСтреЛитРцветНаза2010MichИллюавтоCambМегаLionнастAtarРежиГолоКоте
третПросспорJerrХронPhilКошеWaltШорыМинеСтаробраГрецVIIIгосуLaikБелоGLocПокрязыкVikrTemp
вещеМороKarlTimeTimeThemСвирCMOSCMOSCMOSВасиMichГодиThisHaruJameРедмГрехгречиздаРозеЖура
tuchkasЩетихудо
Strony: 1